Frihed - Fællesskab - Forankring

12 Oktober 2017

kulturliv

  1. mere viden til turister – om hele kommunen
  2. bemandede turistkontorer – hele året
  3. St. Okseø tilbage til kommunen
  4. lokale events skal bindes sammen med de store arrangementer i hovedbyen

Aabenraa Kommune er mange turisters indgang til Danmark. De skal opleve os som et godt sted at leve og holde ferie.

Derfor vil vi investere i formidling af kultur- og gastronomioplevelser, der tiltrækker vores egne borgere, så vi sammen kan blive den inspiration, der tiltrækker gæster fra nær og fjern.

Vores fælles markedsføringsplatform visitaabenraa.dk skal være den foretrukne info-platform for vores små og store udbydere af gastronomi, overnatning oplevelser og events – både de store og de små.

Aabenraa Kommune skal tænke i andre, nye baner for at binde turisme og kulturliv sammen, så både egne borgere og turister har lyst til at deltage i alt, der foregår. Målet må være, at vi som borgere altid ved ”alt” om, hvad der foregår hvor i kommunen – så vi bliver de bedste ambassadører for det kulturliv, et hav af borgere stabler på benene år for år, sæson for sæson. Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til.

Vi har masser at byde på i vores kommune, der både byder på fest og farver, autentisitet og historiske oplevelser.
Vi ønsker at udvikle smarte markedsføringsværktøjer sammen med overnatnings-, spise- og oplevelsesstederne – og markedsføre kernen i den lokale kultur og binde den sammen med det store arrangementer i Aabenraa og med vores kulturinstitutioner som fx Bundlund Slot, Frøslevlejre og Genforeningsfesten 2020.